Dulciuri

Bombonele cu nuca de cocos

Raffaello cu lapte condensat

O reteta foarte foarte usor de facut. Aceste bomboane cu nuca de cocos sunt atat de bune incat cu greu te poti stapani sa nu mai iei una… si inca una… :)))

Raffaello cu lapte condensat

Ingrediente

  • 400 g lapte condensat indulcit
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g unt
  • ~200 g lapte praf
  • nuca de cocos pentru decor
loading...

Mod de preparare Bombonele cu nuca de cocos:

Intr-un castron amestecam laptele condensat, nuca de cocos, untul topit si racit si laptele praf. Vom obtine o pasta putin moale, dar modelabila.

Cu mainile unse cu unt formam bombonelele, pe care le tavalim apoi prin nuca de cocos, din abundenta. Se pun pe un platou si se dau la frigider sa se intareasca.

Bomboane raffaello

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. Miha, prietena mea, pune fo doua in frigider si pentru preietna ta Minoki, ca tare yumm, yumm mai arata. Stii cat de mult imi place nuca de cocos! Pleeeeeaaaaaassseeeeee!!!!!

  2. Da, sunt usor de facut, si seamana la gust cu bomboannele Raffaello ;)…ce pofta mi-ai facut :)) le fac si eu zilele astea 😉

  3. Waw ! ce bunaciuni ai facut iara draga Miha !!!!!

  4. dupa parerea mea,reteta asta se apropie mai mult de textura bomboanelor raffaelo.

  5. eu, una, asa ceva nu pot sa fac…nu cred ca voi face vreodata….pt ca…nu m-as mai opri din mancat…e prea ….cocosul e etnobotanica oare? :))

  6. O delicatesa! Ne putem servi?…

  7. Que delicia!. con lo que me gusta el coco. besos

  8. In primul rand FELICITARI pentru premiu!!!!! Il meriti pe deplin,blogul tau e printre primele descoperite si m-a cucerit imediat…Te am in blogrol si te-am urmarit mereu chiar daca nu am scris de fiecare data…Bucuria mea-i ca am facut urari la doua bloguri si…amandoua castigatoare!!!Deci am „ochi buni”….Si trebuia sa castige o ieseanca……..

    Felicitari si te pup!!!!

  9. Felicitari! pentru premiul castigat. O saptamana frumoasa in continuare…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Bilute de biscuiti cu visine

Bilute de biscuiti cu visine

Oare exista cineva care sa nu fi mancat in copilarie aceste bilute de biscuiti cu visine? Reteta de astazi nu v-am adus-o doar pentru a starni amintiri din copilarie, ci si pentru ca este un desert usor si rapid de preparat, gata in doar 2 timpi si cateva miscari. Numa’ […]

Papanasi fierti cu branza dulce si pesmet

Papanasi fierti cu branza dulce si pesmet

Desi am mai incercat cateva retete de papanasi fierti, tot reteta de papanasi prajiti era primita cu entuziasm de catre copii. Ma bucur ca am reusit sa-i conving cu acesti papanasi fierti cu branza dulce si pesmet, sa le mai indrept atentia si catre altceva decat papanasi prajiti si gogosi […]

Desert cu crema mascarpone

Desert cu crema mascarpone

Pentru noaptea dintre ani am ales sa fac un desert cu crema mascarpone. Dupa cate prajituri de casa am mancat la Craciun simteam nevoia de ceva lejer si racoritor. Am oscilat intre a face Lady’s Fingers, dar imi lipsea smantana sau Tiramisu, dar imi lipseau piscoturile 🙂 Pana la urma, […]

Panna Cotta cu caramel

Panna Cotta cu caramel

Mod de preparare Panna Cotta cu caramel: Gelatina o punem la hidratat in apa rece, atat cat sa fie bine acoperita cu apa. Punem laptele, smantana pentru frisca, zaharul si semintele de vanilie intr-un vas pe foc mic si aducem la punctul de fierbere. Fierbem fara a da in clocot, […]