Ceapa umpluta

de Miha
1438 vizualizări

* 3 cepe mari
* 1 piept de pui
* 3 catei usturoi
* 2 rosii
* 1 cana suc de rosii
* sare
* busuioc si cimbru
* 50 g mozzarella


Ceapa se curata, apoi cu ajutorul unei lingurite scobim mijlocul, pana raman 2 straturi. Cu un cutit bine ascutit se cresteaza marginile. Asta e pentru cine are timp sa se joace. :))

Pieptul de pui se taie cubulete. Miezul de la ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga cubuletele de carne, rosiile curatate de pielite si pasate, apoi sucul de rosii. Se sareaza dupa gust si se asezoneaza cu cimbru si busuioc.

Se fierbe pana scade toata zeama, apoi se da deoparte si se lasa sa se racoreasca putin. Se umplu cepele cu cubuletele de carne

si se acopera cu mozzarella rasa pe razatoarea cu ochiuri mari.

Vasul termorezistent uns cu putin ulei, in care am pus cepele se da la cuptor la foc mediu pana se topeste si se rumeneste stratul de mozzarella.

Se servesc calde.

poate vă plac și rețetele

10 comentarii

alison 11 octombrie 2010 - 11:28

ingenios si delicios,sunt sigura!amira a papacit?

Răspuns
Fuat Gencal 11 octombrie 2010 - 11:36

Hayırlı haftalar, ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

(cafe pepelanın „çıtır kasede tavuklu kabak beğendi” tarifini bugün bloglardan seçmelerde yayınladım.
http://gencalsabahattin.blogspot.com/)
Saygılarımla.

Răspuns
Cristina 11 octombrie 2010 - 11:42

Foarte apetisanta reteta.

Răspuns
yaya6 11 octombrie 2010 - 11:54

faina reteta,ceapa coapta ne place dar umpluta cred ca-i mai buna,de incercat,o saptamana placuta

Răspuns
Bianka 11 octombrie 2010 - 11:58

Interesant si poate fi foarte bun

Răspuns
Anca 11 octombrie 2010 - 11:58

Asta cred ca a fost tare buna. Si e tare simplu de facut. Trebuie sa o reproduc 🙂

Răspuns
geta 11 octombrie 2010 - 12:05

arata tare bine,am sa le incerc…barbatu-meu iubeste tare ceapa coapta!

Răspuns
jose manuel 11 octombrie 2010 - 12:05

Absolutamente delicioso.

Saludos

Răspuns
Elena Toma 11 octombrie 2010 - 12:31

O reteta foarte interesanta, asa gratinata. O saptamana frumoasa, Miha!

Răspuns
ANCA 11 octombrie 2010 - 23:26

ce minunata reteta Miha curand o sa o incerc si eu ..;)

Răspuns

Lasă un răspuns