by Ina
Avem nevoie de:
200 g faina integrala
1 lingurita sare
1 catel usturoi pisat
160 ml apa calduta
1 lingura ulei de masline
Faina se amesteca intr-un castron cu sare,apoi cu restul ingredientelor. Se framanta pana aluatul devine neted si elastic.
Lasam putin aluatul sa se odihneasca, apoi il impartim in 5 parti egale.
Fiecare bucatica de aluat o indindem cu sucitorul pe masa infaina, cat mai subtire posibil.
Intr-o tigaie teflonata bine incinsa se coc piadinele pe rand cate 2 minute pe o parte si 1 minut pe cealalta. Se pastreaza calde sub un prosop pana la servire.
Foarte aromate si delicioase!
Data viitoare voi incerca varianta cu ierburi aromate. 😉
8 comentarii
Suna bine…cum le-ati consumat?
Ai un premiu la mine…:))
Arata foarte frumos, cred ca merg bine si unse cu putin ulei de masline sau umplute cu o pasta de avocado si rosii tocate. Mmm… foarte delicios.
Hallo Miha,
fein ti-au iestit Naan piinile astea.
Sint tare practice si se pot folosi si ca Wrap.
Salutäri Jacob
deci asa,ai comis si piadinele…cind doamne,oare,ca mie nu-mi ajunge timpul deloc!super ti-au iesit!
Ana-Maria, multumesc! Voi trece negresit sa-l iau!
Le-am papat cu piept de pui si sos de nuca. 🙂 Curand voi pune si reteta!
Pup!
Ligia, tare apetisanta si tentanta propunerea ta. 🙂
Salut Jacob! Multumesc!
Alison, le-am facut cat ai fost tu la serviciu! :)))