Piept de pui „Cordon Bleu”

de Miha
1308 vizualizări
Piept de pui Cordon Bleu
Piept de pui Cordon Bleu
Mod de preparare Piept de pui „Cordon Bleu”: Bucatile de piept de pui se bat bine cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza… Aperitive Piept de pui „Cordon Bleu” European Printează
Nutrienți 200 calorii 20 grams grăsimi
Evalueză 5.0/5
( 1 vot(uri) )

INGREDIENTE

  • Pentru 4 snitele avem nevoie de:
  • 1 piept impartit in 4
  • 4 felii subtiri de sunca (eu am folosit sunca din piept de pui)
  • 4 felii de cascaval
  • 1 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare,piper si boia de ardei iute

Mod de preparare Piept de pui „Cordon Bleu”:

Bucatile de piept de pui se bat bine cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare, piper si boia.

Pe fiecare bucata de carne se pune o felie de sunca.

Si una de cascaval.

Se pliaza bucata in doua, acoperind cascavalul. Se bat putin marginile cu ciocanul pentru a lipi marginile. Fiecare bucata se tavaleste prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare.

Se acopera bine cu pesmet, se preseaza cu mana, insistand pe margini.

Se prajesc in ulei incins.

Cand sunt rumene pe ambele parti se scot pe hartie absorbanta.

Noi am servit simplu, cu salata verde si paine de casa.

Sursa: Laura Laurentiu

poate vă plac și rețetele

2 comentarii

Daniela 10 aprilie 2009 - 16:17

Uite cum fac eu pacate, imi ling buzele in vinerea mare… Iti dau bataita, ai grija saptamina viitoare sa nu te mai prezinti cu retete delicioase… Glumesc, arata foarte bine, nu am facut niciodata, dar voi incerca si varianta ta.

Răspuns
Miha 10 aprilie 2009 - 16:34

Cuscra,am fugit sa ma ascund! :))

Răspuns

Lasă un răspuns