Reteta Piept de pui marinat
Ingrediente
- * 4 linguri za’atar
- * 4 linguri ulei de masline
- * sucul de la 1/2 lamaie
- * 1 piept de pui
Mod de preparare Piept de pui marinat:
Za’atar-ul il frecam cu ulei si zeama de lamaie pana devine ca o pasta.
Pieptul de pui il taiem felii si-l batem bine cu ciocanul de snitele.
Pasta de za’atar o repartizam peste feliile de carne.
Acoperim cu o folie alimentara si punem la rece timp de jumatate de ora. Cateva ore ar fi ideal.
Carnea astfel marinata o prajim pe gratarul bine incins.
Se serveste cald cu garnitura de cartofi aurii.
7 comentarii
mi-ai facut pofta de mancare:))
Arata bine carnea, si condimentul. Le-a placut si la copii?
Comme d’habitude, c’est magnifique.
Bon weekend.
arata foarte bine.miha draga blogul tau e delicos.il trec la favorite.
Arata intr-adevar delicios puiul asta!!! Multumim de idee:-*!!!
super,,imi place ce gatesti
Multumesc! 🙂