Pilaf cu carne si legume

de Miha
1257 vizualizări

* 1 piept de pui
* 1 cana orez
* 1 ceapa
* 1 morcov
* 1 radacina patrunjel
* 1 bucata radacina telina
* sare si piper
* patrunjel verde


Pieptul de pui se taie fasii si se prajeste usor in ulei bine incins. Se adauga ceapa tocata marunt si radacinoasele date pe razatoarea cu ochiuri mici si se calesc usor. Se stinge cu apa, se adauga si orezul spalat si scurs. Se potriveste gustul de sare si piper.

Se da la cuptor la foc mediu, pana scade zeama si orezul se umfla. Cu putin timp inainte de a scoate din cuptor se pune patrunjelul verde tocat si se omogenizeaza.

Nu se tine pilaful prea mult la cuptor, pentru ca orezul se umfla repede si tinandu-l la temperatura mare devine cleios.

Se pot pune si felii de rosii sau bulion, in functie de preferinte.

poate vă plac și rețetele

4 comentarii

Loriem 24 noiembrie 2010 - 11:28

vai ce pofta mi-ai facut!

Răspuns
Bianka 24 noiembrie 2010 - 12:28

Foarte bun

Răspuns
mamika 25 noiembrie 2010 - 13:40

ador pilaful , al tau arata asa fluffy yummy yummy!

Răspuns
Miha 25 noiembrie 2010 - 14:23

Multumesc fetelor!
E foarte bun, iar daca inlocuim carnea cu niste ciupercute, vom avea un delicios pilaf de post! 😉

Mamico, fluffy zici? :)) Pupici!

Răspuns

Lasă un răspuns