Pulpe si piept de pui crocantoase

de Miha
1313 vizualizări

Ingrediente

 

  • * 4 pulpe de pui dezosat
  • * 1/2 piept de pui
  • * 2 oua
  • * 40 g pesmet
  • * 300 g cascaval
  • * sare si piper
  • * boia de ardei

Mod de preparare:

Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust.

Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ou cu pesmet,

apoi le tavalim prin cascavalul ras, din abundenta. Presam putin cu mana, sa fie bine acoperita cu cascaval.

Fiecare bucata de carne astfel pregatita o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt,

pe care o dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se pot servi cu orice fel de garnitura doriti.

Sursa

poate vă plac și rețetele

17 comentarii

Jacktels Kochbuch 19 octombrie 2009 - 10:12

Hallo Miha,

asta este o Mincare de Nota 20.
Dacä este cineva la care nu-i place asa ceva , Persaona aia sau este bolnavä sau nu era gust de loc.

Minunat. Mersi de Idee, o sä fac sie eu garantat.

Multe salutäri Jacob

Răspuns
ellis 19 octombrie 2009 - 12:22

Foooooooooooarte bun…carnita…exact ce ne place!

Răspuns
Carmen 19 octombrie 2009 - 12:52

M’mmm,ce bunatate si ce bine arata!

Răspuns
Miha 19 octombrie 2009 - 13:02

Jacob, multumesc!
Mancarea asta nu va placea cu siguranta vegetarienilor! :)) In rest, sunt sigura ca va place majoritatii. 🙂

Răspuns
Miha 19 octombrie 2009 - 13:02

Ellis, si voi tot cu carnita? :))

Răspuns
Miha 19 octombrie 2009 - 13:02

Carmen, multumesc!

Răspuns
Claudia-Maria 19 octombrie 2009 - 13:20

Miha vin sa iau premiu si ce vad……….sa zic?????? fataaaaaaaaaaaaaaa, unde ii tii? in spatele blocului? :)))))) fata love u dar unde-i premiu? kiss

Răspuns
Roz_bonbon 19 octombrie 2009 - 13:34

Hmmm , ce bunatate…
Ce pofta mi-ai facut 🙂
De-abia astept sa o incerc 🙂
O zi buna!

Răspuns
Miha 19 octombrie 2009 - 15:10

Banatanco, ti-am zis ca e plin frigiderul la supermarket! :))

Răspuns
Miha 19 octombrie 2009 - 15:11

Betty, eu iti spun de pe acum pofta buna! 🙂

Răspuns
ellis 19 octombrie 2009 - 18:18

MIHA – noi avem grupa de sange 0, ne place carnea…si…ciocolata::)

Răspuns
ANCA 19 octombrie 2009 - 20:50

BUNA MIHA …TE ASTEAPTA UN PRMIU LA MINE PE BLOG CAND AI TIMP DUTE SI IAL ….
FF DELICIOASE 🙂

Răspuns
Narnia 20 octombrie 2009 - 8:54

Si la mine te asteapta niste premii, nu stiu de unde culegi atatea buantati si cand ai timp sa le faci, dar pe mine cu siguranta m-ai impreionat 🙂

Răspuns
Roz_bonbon 29 octombrie 2009 - 14:04

Miha, am facut si eu aceste bunatati. Sa stii ca vor fi facute mai des de acum incolo 🙂 Mersi mult de reteta !

Răspuns
Miha 29 octombrie 2009 - 15:01

Ma bucur tare mult ca v-au placut! Pup!

Răspuns
ruby rose 3 decembrie 2012 - 22:23

mmmm:((…
imi vine sa plang cand le privesc…..
arata delicios…
deabia astept sa le fac….
felicitari miha…..!!!!

Răspuns
Miha 4 decembrie 2012 - 7:36

multumesc Ruby Rose 🙂

Răspuns

Lasă un răspuns