Reteta Tocanita de ciuperci
Ingrediente
- * 500 g ciuperci
- * 2 cepe
- * 1/2 capatana de usturoi
- * 1 rosie
- * sare si piper
Nu stiu daca exista ceva mai simplu si mai bun decat tocanita de ciuperci 😀
Mod de preparare Tocanita de ciuperci:
Ciupercile se curata si se taie felii.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic, pana scade zeama.
Se adauga rosia curatata de pielita si tocata marunt si usturoiul pisat. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la fiert pana scade toata zeama.
Este o mancare de post ideala.
Pofta buna! 😉
Mai multe retete cu ciuperci gasiti AICI
Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook AICI
5 comentarii
Se ve muy rico este plato. Fácil y sabroso. Saludos
Ce bunatate, de mult nam mincat
Buna! Am incercat tocanita ta in seara asta si toata familia s-a lins pe degete!!! Niam niam… Am facut si supa de porumb…putin dulcica a iesit, dar buna.
Multumesc pentru ceea ce faci!>:D<
Sa va fie de bine masa!
Si eu multumesc! :*
Fooooooaaaarte bun !!!!