Aperitive / Retete culinare

Bagheta umpluta

Pentru astazi o reteta simpla, simpla de tot. Si buna, buna „di tat” :))

Puteti pregati aceasta bagheta umpluta chiar si pentru o masa festiva, iar umpluturile pot varia dupa preferinta si imaginatia voastra. Eu am pregatit-o pentru cina, dar este excelenta si pentru micul dejun. 😉

Bagheta umpluta

Ingrediente

  • 2 mini baghete
  • 300 g crema de branza Almette cu smantana
  • cateva felii sunca de pui
  • 1 gogosar
  • cateva masline
  • sare si piper
  • marar
loading...

Mod de preparare:

Se taie colturile baghetelor, apoi cu o lingurita se scobeste cu grija  miezul acestora.

Intr-un castron se pune crema de branza. Se adauga sunca, gogosarul si maslinele, toate taiate cubulete. Se amesteca bine, se potriveste gustul de sare si piper si se adauga si putin marar.

Cu aceasta compozitie vom umple baghetele cat mai bine. Puteti folosi un posh pentru a umple mai repede si mai bine. Sau o lingurita cu coada mai lunga.

Bagheta umpluta se inveleste in folie alimentara si se strange bine. Se da la frigider pentru cateva ore, apoi se feliaza.

Bagheta umpluta

Tags: , , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. Super tare ideea !:)
    Multam fain!

  2. Da, cum as putea sa nu fac asta???:))
    Clar, se aplica…in weekend!
    Pupicei!

  3. Cu siguranta e buna ‘di tat’ 😛 Dar portia mea unde e? 🙂

  4. Miha, nu incetezi sa ma uimesti!
    La cata paine vrea sa pape nazdravanul meu cel mare… o sa ii fac eu felul de datat asta! Multumesc de idee si abia astept sa fie 1-0 pentru mineeeeeeeeee

  5. Foarte bune arata!

  6. Pingback: Retete de Pasti 2013

  7. Miha,cat de bine arata bagheta umpluta.Felicitari pt reteta.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]