Fursecuri / Retete de prajituri

Biscuiti de ciocolata – Chocolate Cookies

Sa stiti ca intentionat am scris DE in loc de CU… Pentru ca sunt niste biscuiti perfecti pentru atunci cand ai nevoie sa-ti potolesti pofta de ciocolata. Mananci doi biscuiti, bei o cafea buna si poti sa spui ca esti un om fericit! :))))

Biscuiti cu ciocolata

Biscuiti cu ciocolata

Ingrediente

  • 175 g ciocolata
  • 50 g unt
  • 150 g zahar (pudra)
  • 2 oua
  • 50 g cacao
  • 150 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 50 g picaturi de ciocolata pentru presarat deasupra
loading...

Mod de preparare Biscuiti de ciocolata – Chocolate Cookies:

Ciocolata rupta bucatele si untul se topesc la baine marie. Adaugam zaharul si esenta de vanilie si mixam pana compozitia devine ca o crema si zaharul se topeste. Adaugam ouale si un praf de sare si mixam bine. Peste compozitie cernem faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, apoi amestecam cu o spatula pana obtinem un aluat omogen, moale si usor lipicios.

Aluat pentru biscuiti cu ciocolata

Cu mainile umezite luam cate o bucatica de aluat, o modelam sub forma de bila, pe care mai apoi o aplatizam in tava. Presaram cu picaturi de ciocolata

Cum se fac biscuitii cu ciocolata

si dam tava la cuptor la foc mediu, pentru cca 15-20 de minute, in functie de cuptor.

Cookies cu ciocolata

Biscuiti cu ciocolata - Chocolate Cookies

Tags: , , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

3 Comentarii

  1. mikaela says:

    Ai,ai,ce imbietori, totusi trebuie sa recunoastem, au si biscuitii astia un cusur- dispar degraba!

  2. anna says:

    sunt foarte buni! Am urmat reteta intocmai, iar biscuitii sunt deliciosi! Multumim pentru reteta!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Cornulete fragede cu nuca

Cornulete fragede cu nuca

 Mod de preparare Cornulete fragede cu nuca: Untul topit partial se mixeaza cu un praf de sare, esenta de vanilie, galbenusurile si smantana pentru frisca. Se adauga praful de copt si faina putin cate putin si se framanta un aluat elastic si nelipicios. Invelim aluatul in folie alimentara si-l punem […]

Paleuri cu nuci caramelizate

Paleuri cu nuci caramelizate

Mod de preparare Paleuri cu nuci caramelizate: Paleuri: Untul topit partial se mixeaza cu zaharul, un praf de sare si esenta de vanilie pana devine ca o crema si nu se mai simt cristale de zahar. In functie de preferinta voastra se poate adauga mai mult zahar in compozitie In […]

Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Mod de preparare Cornulete cu rahat: Untul topit partial se mixeaza cu un praf de sare, coaja de portocale, galbenusurile si smantana pentru frisca. Se adauga praful de copt si faina si se framanta un aluat elastic si nelipicios. In functie de tipul de faina folosit e posibil sa trebuiasca […]

Paleuri cu crema de lamaie

Paleuri cu crema de lamaie

Mod de preparare Paleuri cu crema de lamaie: Paleuri: Untul topit partial se mixeaza cu zaharul, un praf de sare si coaja de lamaie pana devine ca o crema si nu se mai simt cristale de zahar. In crema de unt adaugam ouale, unul cate unul, si mixam bine dupa […]