Dulciuri

Bomboane Raffaello (2)

Se fac atat de simplu si rapid incat am putea face in fiecare zi cate o portie! :))))

Raffaello de casa

Ingrediente

  • * 200 g unt
  • * 200 g nuca de cocos
  • * 200 g lapte praf
  • * 200 g zahar
  • * zeama de la o jumatate de lamaie
  • * alune pentru interior

Mod de preparare Bomboane Raffaello:

Untul si zaharul se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie.

Dupa racire se fac bilute din compozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin restul de nuca de cocos.

Tags: , , , , , , ,

Comentarii prin facebook

11 Comentarii

  1. imi plac teribil bomboanele astea,
    multam pentru reteta!

  2. Care dintre retete ti-a placut mai mult?
    Multumesc!

  3. Lavinia, mi-au placut amandoua.
    Imi plac foarte mult aceste bomboane, si cele cumparate si cele facute in casa in orice varianta ar fi facute.

  4. Anonymous says:

    imni plac f.mult mi se par usor de facut,nu sunt nici asa scumpe.sunt de efect ,merita sa le fac si eu .Multumesc f. mult!cu drag Ileana.

  5. Ileana, sunt foarte usor de facut, asa este. Sper sa-ti placa.

  6. denisa says:

    si daca nu bag aluna in interior are ceva?
    ca nu-mi place cu alune.

  7. Pingback: Rafaelo kuglice | CookingwithZokie

  8. Pingback: Lady’s Cake

  9. Pingback: Tort cu crema de ciocolata alba

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai multe rețete...

Inghetata de vanilie cu zmeura

Inghetata de vanilie cu zmeura

Mod de preparare Inghetata cu vanilie si zmeura: Galbenusurile si indulcitorul se mixeaza pana se albesc. Se adauga amidonul, se incorporeaza bine in crema de galbenusuri, apoi se toarna incet laptele. Se pune vasul la baine marie (sau la foc mic) si se fierbe compozitia, amestecand continuu cu un tel, […]

Tiramisu cu frisca

Tiramisu cu frisca

Mod de preparare Tiramisu cu frisca: Se freaca galbenusurile cu zaharul si o lingurita de zahar vanilat pana se albesc si devin ca o crema. Adaugam laptele si punem vasul la baine marie. Fierbem fara a da in clocot, pana crema se incalzeste bine si nu se mai simt cristalele […]

Panna Cotta cu lapte de cocos

Panna Cotta cu lapte de cocos

Mod de preparare Panna Cotta cu lapte de cocos: Gelatina se pune la hidratat in apa rece. Laptele de cocos, smantana pentru frisca si laptele se pun intr-un vas la foc mic. Cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam zaharul si fierbem timp de 1 minut, pana zaharul se […]

Ciocolata de casa cu portocale

Ciocolata de casa cu portocale

Mod de preparare Ciocolata de casa cu portocale: Apa si zaharul se pun la fiert, la foc mediu spre mare. Se fierbe siropul cca 5 minute din momentul in care da in clocot. Acesta va ramane ca o pelicula fina pe dosul lingurii. Se da deoparte si se adauga untul, […]