Dulciuri

Bombonele cu nuca de cocos

O reteta foarte foarte usor de facut. Aceste bomboane cu nuca de cocos sunt atat de bune incat cu greu te poti stapani sa nu mai iei una… si inca una… :)))

Raffaello cu lapte condensat

Ingrediente

  • 400 g lapte condensat indulcit
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g unt
  • ~200 g lapte praf
  • nuca de cocos pentru decor
loading...

Mod de preparare Bombonele cu nuca de cocos:

Intr-un castron amestecam laptele condensat, nuca de cocos, untul topit si racit si laptele praf. Vom obtine o pasta putin moale, dar modelabila.

Cu mainile unse cu unt formam bombonelele, pe care le tavalim apoi prin nuca de cocos, din abundenta. Se pun pe un platou si se dau la frigider sa se intareasca.

Bomboane raffaello

Tags: , , , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. Miha, prietena mea, pune fo doua in frigider si pentru preietna ta Minoki, ca tare yumm, yumm mai arata. Stii cat de mult imi place nuca de cocos! Pleeeeeaaaaaassseeeeee!!!!!

  2. Da, sunt usor de facut, si seamana la gust cu bomboannele Raffaello ;)…ce pofta mi-ai facut :)) le fac si eu zilele astea 😉

  3. Waw ! ce bunaciuni ai facut iara draga Miha !!!!!

  4. dupa parerea mea,reteta asta se apropie mai mult de textura bomboanelor raffaelo.

  5. eu, una, asa ceva nu pot sa fac…nu cred ca voi face vreodata….pt ca…nu m-as mai opri din mancat…e prea ….cocosul e etnobotanica oare? :))

  6. O delicatesa! Ne putem servi?…

  7. Que delicia!. con lo que me gusta el coco. besos

  8. In primul rand FELICITARI pentru premiu!!!!! Il meriti pe deplin,blogul tau e printre primele descoperite si m-a cucerit imediat…Te am in blogrol si te-am urmarit mereu chiar daca nu am scris de fiecare data…Bucuria mea-i ca am facut urari la doua bloguri si…amandoua castigatoare!!!Deci am „ochi buni”….Si trebuia sa castige o ieseanca……..

    Felicitari si te pup!!!!

  9. Felicitari! pentru premiul castigat. O saptamana frumoasa in continuare…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Panna Cotta cu caramel

Panna Cotta cu caramel

Mod de preparare Panna Cotta cu caramel: Gelatina o punem la hidratat in apa rece, atat cat sa fie bine acoperita cu apa. Punem laptele, smantana pentru frisca, zaharul si semintele de vanilie intr-un vas pe foc mic si aducem la punctul de fierbere. Fierbem fara a da in clocot, […]

Trufe din lapte condensat

Trufe din lapte condensat

Mod de preparare Trufe din lapte condensat: Laptele condensat cu cacao se pune intr-o craticioara impreuna cu untul. Se pune la foc mic si amestecand continuu se fierbe (nu cred ca a durat mai mult de 5 minute) pana compozitia se ingroasa usor. Se adauga biscuitii macinati si se omogenizeaza. […]

Papanasi prajiti

Papanasi prajiti

Mod de preparare Papanasi prajiti: Intr-un bol amestecam branza cu zaharul, esenta de vanilie,un praf de sare si ouale. Adaugam treptat faina si praful de copt si omogenizam. Vom avea un aluat moale, usor lipicios, dar care poate fi usor de modelat. Lasam aluatul sa se „odihneasca” 10-15 minute, il […]

Crema de vanilie – reteta de baza

Crema de vanilie – reteta de baza

Mod de preparare Crema de vanilie: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga amidonul si se omogenizeaza. In loc de amidon se poate folosi faina, dar crema va trebui fiarta mai mult, sa nu ramana faina cruda Turnam laptele amestecand usor, sa […]