Briose cu fulgi de ciocolata

Ce poate fi mai simplu si mai rapid de facut decat niste briose cu fulgi de ciocolata?

Pufoase si aromate, cu miezul putin umed si plin de aschii de ciocolata… sunt minunate!

briose cu ciocolata

Briose cu fulgi de ciocolata

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 200 g iaurt
  • 100 g unt
  • esenta de vanilie
  • 10 g praf de copt
  • 50 g fulgi de ciocolata amaruie
loading...

Mod de preparare Briose cu fulgi de ciocolata:

Intr-un bol mixam untul moale (lasat la temperatura camerei) cu un praf de sare si zaharul pana devine cremos si nu se mai simt granule de zahar. Adaugam pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare. Punem iaurtul si esenta de vanilie, apoi faina amestecata cu praful de copt. Mixam bine pana se omogenizeaza. La sfarsit incorporam fulgii de ciocolata.

Cum se prepara briosele cu fulgi de ciocolata

Turnam compozitia obtinuta in formele de briose. Dam la cuptor la foc mediu (150 grade cuptor electric cu ventilatie) pentru cca 30 de minute. Faceti testul cu scobitoarea.

Briosele se scot pe un gratar si se lasa la racit.

Pofta buna! 😉

Briose cu bucati de ciocolata

 

loading...

Comentarii prin Facebook

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *