Retete de prajituri / Tarte si cheesecake-uri

Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot

Poti pregati totul de cu seara si dimineata la micul dejun sa ai totul gata. Poti pregati totul si sa pleci in vizita sau la cumparaturi. Poti pregati totul si sa-ti vezi linistita de treburile zilnice. Toate acestea cand il ai pe mister Crock-Pot la tine acasa ­čśë

Cheesecake cu ciocolata

Ingrediente

  • Pentru crusta:
  • 100 g biscuiti simpli
  • 50 g unt
  • Pentru umplutura:
  • 650 g branza proaspata de vaci
  • 150 ml lapte condensat neindulcit
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
  • coaja de portocale Finesse
  • esenta de vanilie

Mod de preparare Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot:

Biscuitii ii mixam la robot. Adaugam untul topit si mixam pana obtinem firimituri.

Branza de vaci se mixeaza cu blenderul vertical impreuna cu laptele condensat, aromele si zaharul pana devine cremoasa. Se adauga apoi pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Pregatim vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l tapetandu-l cu hartie de copt.

Punem biscuitii in vas si ii tasam bine cu lingura sau cu fundul unui pahar, trebuie sa avem un strat compact de biscuiti.

Blat de biscuiti pentru cheesecake

Din crema de branza dam deoparte 300 g si amestecam cu ciocolata topita.

Turnam in vasul aparatului de gatit Crock Pot slow cooker 4,7 L, peste stratul de biscuiti, crema de branza,

cum se prepara cheesecake

apoi crema de branza cu ciocolata.

cum se face cheesecake

Conectam slow cooker-ul la sursa de curent, punem capacul peste vas si setam programul si timpul – programul Low si 3 ore.

Lasam sa se raceasca (eu l-am pus cateva ore la frigider) apoi rasturnam pe un platou.

Pofta buna!

Cheesecake cu ciocolata

Tags: , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

Un comentariu

  1. meri says:

    O minunatie Miha, nu am avut biscuiti simpli asa ca am folosit Oreo fara crema si brinza quark, dar a disparut urgent. Mii de multumiri!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe re╚Ťete...

Rulada cu visine si ciocolata alba

Rulada cu visine si ciocolata alba

Mod de preparare Rulada cu visine si ciocolata alba: Vom prepara mai intai crema de ciocolata: Peste ciocolata rupta bucatele se toarna smantana pentru frisca. Se pune vasul pe foc mic si fara a da in clocot se fierbe pana ciocolata se topeste. Se lasa sa se racoreasca, apoi se […]

Tort Ecler

Tort Ecler

Mod de preparare Tort Ecler: Baza tortului si coji de eclere: Apa se pune la fiert impreuna cu untul, uleiul, zaharul si sarea. Cand incepe sa clocoteasca se pune faina, toata deodata si se amesteca energic cu un tel, pana se desprinde aluatul de pe fundul vasului. Lasam putin sa […]

Prajitura „Tavalita cu nuca de cocos”

Prajitura „Tavalita cu nuca de cocos”

Mod de preparare Prajitura „Tavalita cu nuca de cocos”: Blat: Ouale si un praf de sare se mixeaza pana isi dubleaza volumul. Adaugam zaharul, mierea, esenta de vanilie, coaja de lamaie si untul topit si mixam pana obtinem un amestec spumos. Punem apoi faina amestecata cu praful de copt, cate […]

Cozonac fara framantare

Cozonac fara framantare

Mod de preparare Cozonac fara framantare: Aluat: Intr-o craticioara punem laptele, untul, zaharul, sarea si coaja de portocale. Incalzim la foc mic, pana ajunge la o temperatura suportabila la deget si untul se topeste. Lasam sa se raceasca si punem galbenusurile. Amestecam bine pana la omogenizare. Separat, intr-un castron amestecam […]