Retete de prajituri / Tarte si cheesecake-uri

Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot

Poti pregati totul de cu seara si dimineata la micul dejun sa ai totul gata. Poti pregati totul si sa pleci in vizita sau la cumparaturi. Poti pregati totul si sa-ti vezi linistita de treburile zilnice. Toate acestea cand il ai pe mister Crock-Pot la tine acasa ­čśë

Cheesecake cu ciocolata

Ingrediente

  • Pentru crusta:
  • 100 g biscuiti simpli
  • 50 g unt
  • Pentru umplutura:
  • 650 g branza proaspata de vaci
  • 150 ml lapte condensat neindulcit
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
  • coaja de portocale Finesse
  • esenta de vanilie
loading...

Mod de preparare Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot:

Biscuitii ii mixam la robot. Adaugam untul topit si mixam pana obtinem firimituri.

Branza de vaci se mixeaza cu blenderul vertical impreuna cu laptele condensat, aromele si zaharul pana devine cremoasa. Se adauga apoi pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Pregatim vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l tapetandu-l cu hartie de copt.

Punem biscuitii in vas si ii tasam bine cu lingura sau cu fundul unui pahar, trebuie sa avem un strat compact de biscuiti.

Blat de biscuiti pentru cheesecake

Din crema de branza dam deoparte 300 g si amestecam cu ciocolata topita.

Turnam in vasul aparatului de gatit Crock Pot slow cooker 4,7 L, peste stratul de biscuiti, crema de branza,

cum se prepara cheesecake

apoi crema de branza cu ciocolata.

cum se face cheesecake

Conectam slow cooker-ul la sursa de curent, punem capacul peste vas si setam programul si timpul – programul Low si 3 ore.

Lasam sa se raceasca (eu l-am pus cateva ore la frigider) apoi rasturnam pe un platou.

Pofta buna!

Cheesecake cu ciocolata

Tags: , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

Un comentariu

  1. meri says:

    O minunatie Miha, nu am avut biscuiti simpli asa ca am folosit Oreo fara crema si brinza quark, dar a disparut urgent. Mii de multumiri!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe re╚Ťete...

Prajitura cu doua feluri de ciocolata

Prajitura cu doua feluri de ciocolata

Mod de preparare Prajitura cu doua feluri de ciocolata: Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam zaharul pudra si mixam pana spuma devine densa si lucioasa. Separat frecam galbenusurile cu uleiul […]

Prajitura cu foi si crema de portocale

Prajitura cu foi si crema de portocale

Mod de preparare Prajitura cu foi si crema de portocale: Blat: Vom imparti ingredientele in 2 parti si vom prepara pe rand foile pentru prajitura. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana obtinem o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile frecate […]

Chifle cu ciocolata si nuca

Chifle cu ciocolata si nuca

Mod de preparare Chifle cu ciocolata si nuca: Aluat: In cuva masinii de paine punem faina si drojdia uscata. Intr-o craticioara punem laptele, untul, zaharul si sarea. Incalzim usor atat cat sa se topeasca untul si zaharul sa se dizolve. Aromam dupa gust cu vanilie si coaja de portocale. Peste […]

Cozonac Floare cu caramel

Cozonac Floare cu caramel

Mod de preparare Cozonac Floare cu caramel: Aluat: In cuva masinii de paine punem faina si drojdia uscata. Intr-o craticioara punem laptele, untul, zaharul si sarea. Incalzim usor atat cat sa se topeasca untul si zaharul sa se dizolve. Aromam dupa gust cu vanilie si coaja de portocale. Peste faina […]