Retete de prajituri / Tarte si cheesecake-uri

Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot

Cheesecake cu ciocolata

Poti pregati totul de cu seara si dimineata la micul dejun sa ai totul gata. Poti pregati totul si sa pleci in vizita sau la cumparaturi. Poti pregati totul si sa-ti vezi linistita de treburile zilnice. Toate acestea cand il ai pe mister Crock-Pot la tine acasa ­čśë

Cheesecake cu ciocolata

Ingrediente

  • Pentru crusta:
  • 100 g biscuiti simpli
  • 50 g unt
  • Pentru umplutura:
  • 650 g branza proaspata de vaci
  • 150 ml lapte condensat neindulcit
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 100 g ciocolata amaruie
  • coaja de portocale Finesse
  • esenta de vanilie
loading...

Mod de preparare Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot:

Biscuitii ii mixam la robot. Adaugam untul topit si mixam pana obtinem firimituri.

Branza de vaci se mixeaza cu blenderul vertical impreuna cu laptele condensat, aromele si zaharul pana devine cremoasa. Se adauga apoi pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Pregatim vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l tapetandu-l cu hartie de copt.

Punem biscuitii in vas si ii tasam bine cu lingura sau cu fundul unui pahar, trebuie sa avem un strat compact de biscuiti.

Blat de biscuiti pentru cheesecake

Din crema de branza dam deoparte 300 g si amestecam cu ciocolata topita.

Turnam in vasul aparatului de gatit Crock Pot slow cooker 4,7 L, peste stratul de biscuiti, crema de branza,

cum se prepara cheesecake

apoi crema de branza cu ciocolata.

cum se face cheesecake

Conectam slow cooker-ul la sursa de curent, punem capacul peste vas si setam programul si timpul – programul Low si 3 ore.

Lasam sa se raceasca (eu l-am pus cateva ore la frigider) apoi rasturnam pe un platou.

Pofta buna!

Cheesecake cu ciocolata

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

Un comentariu

  1. meri says:

    O minunatie Miha, nu am avut biscuiti simpli asa ca am folosit Oreo fara crema si brinza quark, dar a disparut urgent. Mii de multumiri!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe re╚Ťete...

Tort cu piscoturi si crema de ciocolata alba

Tort cu piscoturi si crema de ciocolata alba

Pe 8 noiembrie, de Sf. Mihail si Gavril, am dat startul celui mai mare maraton al torturilor pe care l-am parcurs vreodata ­čÖé L-am incheiat cu brio pe 7 ianuarie, de Sf Ioan. Pentru fiecare am muncit cu drag si am pus un strop de dragoste pentru fiecare, pentru ca […]

Prajitura cu foi si crema din smantana cu nuca

Prajitura cu foi si crema din smantana cu nuca

De Craciun mi-am dorit mult sa fac prajitura Carpati. N-a fost sa fie, dar promit ca o voi face curand. Pana una alta trebuia sa fac ceva cu foile ce le copsesem deja. Crema de smantana cu nuca a fost cea mai simpla si mai rapida optiune, dar nu ne-a […]

Desert cu crema mascarpone

Desert cu crema mascarpone

Pentru noaptea dintre ani am ales sa fac un desert cu crema mascarpone. Dupa cate prajituri de casa am mancat la Craciun simteam nevoia de ceva lejer si racoritor. Am oscilat intre a face Lady’s Fingers, dar imi lipsea smantana sau Tiramisu, dar imi lipseau piscoturile ­čÖé Pana la urma, […]

Cozonac Bradut

Cozonac Bradut

Aveam in plan pentru Craciun acest cozonac Bradut, mi s-a parut o idee interesanta si foarte draguta, care va arata fooooarte bine pe masa de sarbatoare. Si pentru ca tocmai facusem un aluat de cozonac pentru niste rulouri cu unt si scortisoara, preferatele copiilor, am „furat” o bucata de aluat, […]