Mancaruri cu carne de porc / Retete culinare

Muschiulet de porc in crusta de piper

loading...

* 1 muschiulet de porc
* 50 g piper mozaic
* sare
* boia de ardei
* usturoi
* cimbru
* vin alb
* ulei de masline

Muschiuletul de porc spalat si curatat de pielita se condimenteaza dupa gust, se pune intr-un vas si se acopera cu vin. Se acopera vasul si se da la frigider pentru cateva ore.

Pe o folie de aluminiu se pune piperul in strat,

apoi tavalim muschiuletul, acoperindu-l bine pe toate partile.

Se pune intr-o tava si se da la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.

Se serveste cu garnitura preferata.

Tags: ,
loading...

Comentarii prin facebook

15 Comentarii

  1. Foatre apetisant!

  2. La multi ani Mihaela!

    Ce grozav arata!o reteta deosebita!de retinut reteta!

    Am o intrebare:cum se numeste prajitura care e in mijlocul pozei de antet al blogului tau!

  3. Buna ziua,Miha.
    Imi face placere sa te cunosc,pe tine si bunatatile tale.

  4. Multumesc Maria!
    Ma bucur ca ai trecut pe la mine si am avut ocazia sa ne cunoastem. 🙂
    Pup!

  5. Multumesc Kity!

  6. La multi ani Mariana!

    Cred ca este vorba de „prajitura Tosca”.

  7. uau, uau! bun, bunut!
    pup.

  8. Deja imi e foame :)) !
    http://www.vechilecoline.ro
    Uitati aici un meniu dragut!

  9. La multi ani, multa sanatate tie si familiei tale!

  10. Multumim Claudia! Asemenea si voua!

  11. La multi ani!… si indeplinirea tuturor dorintelor in anul care vine! Sanda

  12. la multi ani multa sanatate si fericire si noul an sa va aduca numai bucurii in suflet

  13. Felicitari pentru blogul tau cu retete! Te asteapta la noi un premiu.

  14. La multi ani si un 2010 mai bun, mai plin – de retete si nu numai 🙂 – si mai frumos! Pupicei!

    Ce interesante mi se par retetele astea cu carne in crusta, eu inca n-am indraznit sa fac asa ceva…

  15. Pingback: Muschiulet de porc in crusta de condimente

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Mod de preparare Muschiulet de porc cu ciuperci si masline: Muschiuletul spalat si curatat de pielita il legam cu ata alimentara, astfel incat in timpul prepararii sa-si pastreze forma. Il punem intr-o tigaie cu putin ulei si-l rumenim usor pe toate partile, dupa care il scoatem pe un platou. In […]

Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Mod de preparare Chiftelute la cuptor: Legumele curatate si spalate le-am tocat marunt la robot. Evident, se poate folosi si cutitul sau razatoarea, dar asa e mai rapid 😉 Rastoarna legumele peste carnea tocata, pune si patrunjel verde tocat, sareaza si pipereaza dupa gust. Adauga oul si amesteca bine. Cu […]

Muschiulet de porc la cuptor

Muschiulet de porc la cuptor

Mod de preparare Muschiulet de porc la cuptor: Muschiuletul de porc il speli si il usuci cu un prosop de hartie. Intr-un mojar zdrobesti putin boabele de coriandru si semintele de chimen. Adauga si restul condimentelor si amesteca-le bine. Pune muschiuletul pe o bucata de hartie de copt si „tabaceste-l” […]

„Tort” din cannelloni cu carne

„Tort” din cannelloni cu carne

Mod de preparare „Tort” din cannelloni cu carne: Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei, pana se inmoaie. Adaugam morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici sau tocat la robot, apoi carnea tocata. Amestecam continuu cu o lingura de lemn, pana se desfac bulgarasii de carne ce se formeaza. […]