Retete culinare / Retete de prajituri

Retete de Pasti 2012

Pe langa propunerile ce le-am primit de la voi, voi incerca sa mai adaug si eu ceva sugestii pentru meniul de Paste 2012, astfel incat fiecare sa aveti de unde alege un meniu potrivit.


Aperitive

2. Coronita cu carne

3. Drob de pui in bacon

4. Sunca de curcan

5. Rulada de cascaval cu somon afumat

6. Vol-au-vent cu crema de branza

7. Ciuperci boieresti

8. Cuiburi cu ciuperci

9. Pastrama de pui

10. Cosulete cu branza

11. Salata “Poiana cu ciuperci”

12. Medalion de pui

13. Oua umplute in sos de maioneza

14. Rulada de curcan cu legume

15. Toba de pui

Retete de prajituri


2. Rulada cu biscuiti

3. Prajitura Amandina

4. Prajitura Noire

5.  Cozonac cu nuca si cacao

7. Prajitura Kinder Pingui

8. Tort cu nuca, ciocolata si bezea

9. Pasca cu branza

10. Cheesecake Raffaello

12. Tort spirala cu ciocolata alba si jeleu de zmeura

13. Tort “Iepurasii ciocoholici”

14. Prajitura cu ciocolata alba si nuci caramelizate

15. Prajitura “Brownies Cappucino”

16. Prajitura Televizor

18. Prajitura cu nuci caramelizate

19. Tiramisu cu nuci caramelizate

21. Cozonac cu fructe uscate

22. Rulada cu mac si crema de lamaie

23. Prajitura cu cafea si mascarpone

24. Prajitura Alba ca Zapada

25. Cozonac cu mac

Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

12 Comentarii

  1. Delicioasa selectie! Tare imi face cu ochiul prajitura noire, aveam si alta idee in cap, asa ca o sa trebuiasca sa ma hotarasc…

  2. Numai bunatati! Sarbatori fericite!!

  3. ce de specialitati…care mai de care mai atragatoare

  4. Nici nu stiu ce sa aleg.Le-as face pe toate!

  5. Mi-a ramas si mie ochii la prajitura Noire,,,,cred ca am sa o pregatesc de Pasti!Felicitari pentru retetele delicioase!Si,,,,,,uitam,sarbatori cu soare in casa si liniste in suflet!

  6. Arata toate foarte bine…grea alegere

  7. Adevarat rasfat , ca sa nu spun chiar dezmat culinar … daca mi-ai face si mie doi cozonaci moldovenesti ca-n poza , (contracost , normaaal) te-as sanctifica .
    Sarbatori cu bine !

  8. Vai de mine cate retete minunate avem aici!!!! nici nu stiu cu care sa incep! oricum arata super toate si o buna inspiratie cu siguranta pentru multa lume! pup

  9. Ahh, Doamne, vorba ceea: parc-as fi murit si-am ajuns in rai!
    Vazand selectia oferita, m-am bucurat ca printre aceste minunate retete se afla si cele alese de mine pentru concursul de Pasti si, pe de alta parte, am realizat ca mai am atatea altele favorite sau aflate pe wishlist (de cand tot visez la Poiana cu ciuperci si la drobul in bacon, la torul cu Iepurasii ciocoholici si la prajitua Sah – dar le va veni vremea, e o certitudine!)…
    Multumim mult, mult de tot, din sufletel, pentru toate aceste delicioase retete cu care ne bucuri mereu! Poate suna pretentios insa imi asum riscul si o spun spontan, sincer si deschis: pentru mine conteaza mult faptul ca existi!
    Sarbatori fericite, Miha!:*

  10. Un adevarat meniu de zile mari….doar ca este foarte greu de ales….Sincer eu le-as face si manca pe toate …
    FELICITARI !!!!
    Sincere urari de bine ,sanatate si sa petreci sarbatorile cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi !!!!

  11. Mvai ce lista lunga…O adevarata desfatare pentru ochii mei !!! Numai bunatati .
    Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie și mai ales multă, multă dragoste !

  12. Excelent meniul:) Sarbatori Fericite Miha, pupici

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai multe rețete...

Salata de paste cu avocado

Salata de paste cu avocado

Mod de preparare Salata de paste cu avocado: Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se pun la scurs intr-o strecuratoare. Aici, e pur optiunea fiecaruia daca trece sau nu pastele sub un jet de apa rece. Zic unii ca […]

Chifle aromate

Chifle aromate

Mod de preparare Chifle aromate: Mai intai preparati untul aromat, in cazul in care nu-l aveti gata preparat. Pentru aromatizare puteti folosi orice fel de condimente va plac si va sunt la indemana. Eu am folosit usturoi, busuioc verde, sare, piper si cativa fulgi de ardei iute. Piseaza usturoiul si […]

Lasagna cu branza si leurda

Lasagna cu branza si leurda

Mod de preparare Lasagna cu branza si leurda: Intr-un castron amestecam branza de capra si telemeaua sfaramate cu furculita cu cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam leurda tocata, sare si piper dupa gust. La sfarsit adaugam smantana, atat cat sa obtinem o compozitie omogena. Untul il topim la […]

Salata Caprese

Salata Caprese

Mod de preparare Salata Caprese: Mozzarella se scurge bine de zer, apoi se taie felii. Rosiile se taie felii potrivit de groase. Puteti folosi si rosii cherry, pe care le taiati doar in jumatate. Pe un platou se aseaza feliile de mozzarella si rosii, alternandu-le. Puneti si cateva frunze de […]