Retete culinare / Retete de prajituri

Retete de Pasti 2012

Pe langa propunerile ce le-am primit de la voi, voi incerca sa mai adaug si eu ceva sugestii pentru meniul de Paste 2012, astfel incat fiecare sa aveti de unde alege un meniu potrivit.


Aperitive

2. Coronita cu carne

3. Drob de pui in bacon

4. Sunca de curcan

5. Rulada de cascaval cu somon afumat

6. Vol-au-vent cu crema de branza

7. Ciuperci boieresti

8. Cuiburi cu ciuperci

9. Pastrama de pui

10. Cosulete cu branza

11. Salata „Poiana cu ciuperci”

12. Medalion de pui

13. Oua umplute in sos de maioneza

14. Rulada de curcan cu legume

15. Toba de pui

Retete de prajituri


2. Rulada cu biscuiti

3. Prajitura Amandina

4. Prajitura Noire

5.  Cozonac cu nuca si cacao

7. Prajitura Kinder Pingui

8. Tort cu nuca, ciocolata si bezea

9. Pasca cu branza

10. Cheesecake Raffaello

12. Tort spirala cu ciocolata alba si jeleu de zmeura

13. Tort „Iepurasii ciocoholici”

14. Prajitura cu ciocolata alba si nuci caramelizate

15. Prajitura „Brownies Cappucino”

16. Prajitura Televizor

18. Prajitura cu nuci caramelizate

19. Tiramisu cu nuci caramelizate

21. Cozonac cu fructe uscate

22. Rulada cu mac si crema de lamaie

23. Prajitura cu cafea si mascarpone

24. Prajitura Alba ca Zapada

25. Cozonac cu mac

Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

12 Comentarii

  1. Delicioasa selectie! Tare imi face cu ochiul prajitura noire, aveam si alta idee in cap, asa ca o sa trebuiasca sa ma hotarasc…

  2. Numai bunatati! Sarbatori fericite!!

  3. ce de specialitati…care mai de care mai atragatoare

  4. Nici nu stiu ce sa aleg.Le-as face pe toate!

  5. Mi-a ramas si mie ochii la prajitura Noire,,,,cred ca am sa o pregatesc de Pasti!Felicitari pentru retetele delicioase!Si,,,,,,uitam,sarbatori cu soare in casa si liniste in suflet!

  6. Arata toate foarte bine…grea alegere

  7. Adevarat rasfat , ca sa nu spun chiar dezmat culinar … daca mi-ai face si mie doi cozonaci moldovenesti ca-n poza , (contracost , normaaal) te-as sanctifica .
    Sarbatori cu bine !

  8. Vai de mine cate retete minunate avem aici!!!! nici nu stiu cu care sa incep! oricum arata super toate si o buna inspiratie cu siguranta pentru multa lume! pup

  9. Ahh, Doamne, vorba ceea: parc-as fi murit si-am ajuns in rai!
    Vazand selectia oferita, m-am bucurat ca printre aceste minunate retete se afla si cele alese de mine pentru concursul de Pasti si, pe de alta parte, am realizat ca mai am atatea altele favorite sau aflate pe wishlist (de cand tot visez la Poiana cu ciuperci si la drobul in bacon, la torul cu Iepurasii ciocoholici si la prajitua Sah – dar le va veni vremea, e o certitudine!)…
    Multumim mult, mult de tot, din sufletel, pentru toate aceste delicioase retete cu care ne bucuri mereu! Poate suna pretentios insa imi asum riscul si o spun spontan, sincer si deschis: pentru mine conteaza mult faptul ca existi!
    Sarbatori fericite, Miha!:*

  10. Un adevarat meniu de zile mari….doar ca este foarte greu de ales….Sincer eu le-as face si manca pe toate …
    FELICITARI !!!!
    Sincere urari de bine ,sanatate si sa petreci sarbatorile cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi !!!!

  11. Mvai ce lista lunga…O adevarata desfatare pentru ochii mei !!! Numai bunatati .
    Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie și mai ales multă, multă dragoste !

  12. Excelent meniul:) Sarbatori Fericite Miha, pupici

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai multe rețete...

Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Mod de preparare Chiftelute la cuptor: Legumele curatate si spalate le-am tocat marunt la robot. Evident, se poate folosi si cutitul sau razatoarea, dar asa e mai rapid Rastoarna legumele peste carnea tocata, pune si patrunjel verde tocat, sareaza si pipereaza dupa gust. Adauga oul si amesteca bine. Cu mainile […]

Galuste de cartofi in sos de rosii

Galuste de cartofi in sos de rosii

Mod de preparare Galuste de cartofi in sos de rosii: Galuste: Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se pun intr-un castron si se paseaza. Se adauga untul, […]

Aluat de pizza – reteta de baza

Aluat de pizza – reteta de baza

Mod de preparare Aluat de pizza – reteta de baza: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Facem o gaura in mijloc, adaugam uleiul de masline si apa calduta si framantam pana obtinem un aluat omogen si relativ moale. Acoperim castronul cu folie alimentara […]

Gnocchi din cartofi cu sos de branza

Gnocchi din cartofi cu sos de branza

Mod de preparare Gnocchi din cartofi cu sos de branza: Gnocchi din cartofi: Cartofii se fierb in coaja in apa sarata. Se lasa sa se racoreasca, se curata de coaja si se paseaza ca pentru piure. Se adauga faina si grisul, sare si piper dupa gust si se framanta un […]