Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Rulouri de pui cu carnati

Reteta Rulouri de pui cu carnati

Rulouri de pui umplute

Ingrediente

  • * piept de pui
  • * carnati/cabanos
  • * sare si piper
  • * ulei de masline
  • * cimbru
loading...

Mod de preparare Rulouri de pui cu carnati:

Pieptul de pui se taie bucati, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteza. Pe fiecare bucata de carne punem cate o bucata de cabanos crestata la capete, rulam strans si prindem cu o scobitoare.

Punem rulourile obtinute intr-o tava,

Rulouri de pui cu cabanos

stropim cu ulei de masline, presaram cu cimbru.

Rulouri din piept de pui la cuptor

Adaugam in tava 1/2 pahar de apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Rulouri de pui umplute cu carnati

Tags: , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. Super, arata tare yummy! Zici ca-s niste purcelusi!:P

  2. Eeee,nuuu…ma faci sa balesc la greu…arata minunat!:)Pentru weekend merg la marele fix!:)

  3. Ce simpatice sint, parca-s niste purcei! 😀

  4. Very nice idea. I will try it these days.

  5. Felicitări pentru o prezentare foarte frumos.

  6. Multumesc Florena!

    Hi hi…nu m-am gandit la asta! :)))

  7. Ana-Maria, neaparat cu o bere alaturi. :)))

  8. Natalia draga, se pare ca ai fost in acelasi gand cu Florena. :)))

  9. Thank you very much Maria. I’m glad you try. 🙂

    Kiss!

  10. Multumesc tare mult Karamel.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]