Aperitive / Retete culinare / Salate

Salata Boeuf

loading...

* 1/2 piept de pui
* 1 cartof
* 2 morcovi
* 1 patrunjel
* 2-3 castraveti murati
* 3-4 linguri maioneza
* sare si piper

Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand este aproape fiarta se adauga legumele spalate si curatate.

Dupa ce au fiert se scot din supa si se lasa la racit,apoi se taie cubulete.La fel si castravetii murati.

Se amesteca totul,se potriveste gustul de sare si piper.

Se prepara maioneza dintr-un ou fiert tare,o lingura de mustar,zeama de la 1/2 de lamaie si ulei.Se amesteca impreuna cu legumele si carnea si se omogenizeaza.

Se aseaza pe platou si se orneaza dupa preferinta.

sau…

Tags: , , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

10 Comentarii

  1. Hi hi, ce simpaticut 🙂

  2. super!!!!
    TI-A IESIT superb.
    un an nou fericit.

  3. Ce frumos si simpatic este… inchid calculatorul ca daca vede nor’ta imediat vrea si ea, mai ales ca-i innebunita dupa salata boeuf… Eu facusem la craciun, omuleti din mozzarella si le trasesem si-un fular din somon… hi, hi…

  4. Tare haios e omul asta de zapada!Pe el ai ras albus de ou fiert?

  5. Hallo Miha,

    an Nou fericit iti doresc.

    Ai fost iaräsi creativ. Foarte frumos.
    Mincarea cind este fein atrage mai repede , si dacä este si bunä la Gust
    rämine asta in Amintire la Mincäciosi.

    Multe Salutäri Jacob

  6. Pingback: Cosulet de ceapa cu salata Boeuf

  7. raluca says:

    Miha, cu ce ai ornat omul de zapada ( ce ingrediente ai folosit pt zapada). Arata tare frumos, si as vrea sa incerc si eu de Craciun.

  8. resiga says:

    Miha,esti bestiala !Te sarut ,Mirela

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]