Condimente

Unt aromat

Unt aromat

Ingrediente

  • * 200 g unt
  • * 3 catei usturoi
  • * cozile de la o ceapa verde
  • * 1 lingurita rozmarin
  • * sare si piper
loading...

Mod de preparare Unt aromat:

Usturoiul, cozile de ceapa cu rozmarin, sare si piper se pun intr-un castron (sau mojar daca aveti) si se piseaza pana devin pasta.

Preparare unt aromat

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza pana devine pufos, apoi se adauga peste pasta si se omogenizeaza.

Cum se prepara untul aromat

Se foloseste pentru aromatizarea oricarui fel de carne, a cartofilor sau poate fi servit ca atare, cu paine prajita.

Unt aromat cu verdeturi

Tags:
loading...

Comentarii prin facebook

Un comentariu

  1. Pingback: Pui cu unt aromat

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

Mod de preparare Dulceata de ardei iute: Ardeii se taie pe lungime si se curata de nervuri si seminte. Pentru aceasta operatiune folositi manusi chirurgicale, altfel s-ar putea sa va cam usture mainile Se pun apoi in vasul robotului de bucatarie si se toaca marunt. Zaharul si otetul se pun […]

Snitele crocante la cuptor

Snitele crocante la cuptor

Mancarurile cu carne sunt preferatele copiilor. Mare tragedie daca avem vreo zi fara carne. :)) Asa se face ca permanent trebuie sa variez retetele pentru a veni cu ceva nou, nu neaparat pentru ca ei o cer, ci pentru ca asa ma simt eu bine. :)) De aceasta data, pentru […]

Pudra de portocale

Pudra de portocale

Mod de preparare Pudra de portocale: Portocalele se spala foarte bine cu apa calda, apoi se curata de coaja cu ajutorul curatitorului de legume. Vom curata coaja foarte fin, fara partea alba. Intindem cojile intr-o tava, pe o bucata de hartie si se lasa la uscat pentru cateva zile. Cand […]

Sunca de curcan

Sunca de curcan

Mod de preparare Sunca de curcan: Prepararea presupune doua etape consecutive: fierbere si coacere. Mai intai am legat bucata de carne cu ata alimentara dandu-i forma de sul. Se pune intr-un vas termorezistent, se adauga apa (sau supa), 2 linguri de ulei, foile de dafin, crengutele de rozmarin si cateii […]