Retete culinare / Salate

Salata de sfecla rosie cu seminte

salata de sfecla cu seminte

Astazi am pentru voi o reteta simpla de salata, o salata de sfecla rosie cu seminte de susan si negrilica. Puteti sa o serviti alaturi de friptura voastra preferata sau diverse preparate la cuptor. Cu adevarat savuroasa este servita cu branza feta marinata, o reteta la fel de simpla cu care voi reveni curand 😉

salata de sfecla cu seminte

Ingrediente

  • 3 sfecle medii
  • 1 lingura seminte de susan
  • 1 lingura seminte de negrilica
  • suc de lamaie proaspat stors
  • 1 catel usturoi
  • sare si piper

Mod de preparare Salata de sfecla rosie cu seminte:

Sfecla se spala foarte bine si se pune intr-o tava la cuptor la foc mediu pana se inmoaie.

  • Mie sfecla rosie imi place coapta, dar se poate si fierbe, dupa cum va este preferinta.

Sfecla coapta se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja cu un cutit bine ascutit.

Toate ingredientele se pun in blender si se mixeaza. La sfarsit se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Pofta buna! 😉

salata de sfecla cu seminte

Sursa de inspiratie

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

2 Comentarii

  1. Nu am făcut niciodată sfecla coaptă și „blenduita” O să încerc, sigur este delicioasă.

  2. Ce bine ca avem atatea mirodenii! Semintele de negrilica sunt preferatele mele. Le folosesc de si in combinatie cu paine si mozarella!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Bine v-am regasit in 2017, dragii mei! Va doresc ca acest an sa va aduca tot ceea ce va doriti, sanatate si spor in toate! Desi s-ar crede ca postarile pe anul acesta le voi incepe cu retete de prajituri, iata ca fac o schimbare si va propun o reteta […]

Placinta de cartofi cu cascaval

Placinta de cartofi cu cascaval

Mod de preparare Placinta de cartofi cu cascaval: Cartofii se fierb in apa cu sare, pana ce pot fi intepati cu furculita. Ii trecem sub un jet de apa rece si ii curatam de coaja. Lasam sa se racoreasca apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii punem intr-un […]

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Muschiulet de porc cu ciuperci si masline

Mod de preparare Muschiulet de porc cu ciuperci si masline: Muschiuletul spalat si curatat de pielita il legam cu ata alimentara, astfel incat in timpul prepararii sa-si pastreze forma. Il punem intr-o tigaie cu putin ulei si-l rumenim usor pe toate partile, dupa care il scoatem pe un platou. In […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]