Aperitive / Retete culinare

Aperitive cu branza

Pentru astazi doar o propunere pentru o masa festiva. Sau mai putin festiva. :))

Un platou cu branzeturi este o alegere inspirata pentru o masa aspectuoasa, iar musafiirii tai vor aprecia asta.

Se pot folosi si alte tipuri de branza, in functie de preferinte si de buget. Eu am ales astfel:

  • Rulada de cascaval cu somon
  • Rulada de cascaval cu crema de branza
  • Telemea de capra aromata
  • Emmentaler

platou cu branzeturi 2

Ingrediente

  • rulada de cascaval cu somon
  • rulada de cascaval cu crema de branza
  • emmentaler
  • telemea de capra
  • condimente uscate (boia de ardei dulce, marar, arpagic)

Mod de preparare:

Telemeaua de capra se portioneaza sub forma de cuburi mici. Fiecare cub se tavaleste bine, pe toate partile, prin condimentele uscate. In functie de preferintele voastre puteti face si alte combinatii.

Pentru rulada de cascaval cu somon aveti reteta AICI, iar pentru rulada de cascaval cu crema de branza AICI.

Se vor servi cu felii de paine crocante sau biscuiti sarati.

platou cu branzeturi 5

Tags: , , , , , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. La multi ani ! Un an nou plin de bucurii si sanatate !!!

  2. Un an nou plin de satisfactii !
    La multi ani !

  3. Niste gustarici bune…

  4. Miha, inspirata ca de fiecare data. La multi ani si numai bine in noul an.

  5. lulu says:

    Fata mea dar tu nu ti-ai luat o mica vacanta???
    LA MULTI ANI cu multe bucurii,realizari si fericire impreuna cu familia si cei dragi!!
    Pup si la cat mai multe bucatareli!!

  6. Pingback: Retete de Pasti 2013

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe rețete...

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]

Rulouri cu branza si leurda

Rulouri cu branza si leurda

Mod de preparare Rulouri cu branza si leurda: Aluat: Punem faina intr-un castron si o amestecam cu drojdia uscata. Incalzim laptele intr-o craticioara, adaugam sarea, zaharul si untul. Amestecam pana la omogenizare. Facem o gaura in mijlocul fainii, adaugam ouale, uleiul de masline si laptele si framantam pana obtinem un […]