Aperitive / Retete de prajituri

Retete de Pasti 2013

Voi ati inceput deja pregatirile pentru Pasti? Ati facut liste cu bucate apetisante? Eu, trebuie sa recunosc ca abia am inceput. Nu stiu exact ce voi face, urmeaza sa ma decid pe masura ce voi face cateva sugestii si pentru voi. Impreuna vom reusi! ­čśë

loading...

APERITIVE

RETETE DE PRAJITURI

Cateva idei delicioase mai gasiti AICI si AICI, selectii ce le-am facut in anii trecuti.

Tags: , , , , , ,
loading...

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. Miha, stiam ca ma pot baza pe tine si de aceasta data!
    E un festin…:)

    Multumesc!
    Pupici, draga mea!

    Ilda
    Lavender Thoughts

  2. micsa speranta says:

    buna.multumesc.off acum sa aleg numa idei super.te pop

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Mai multe re╚Ťete...

Oua vopsite natural

Oua vopsite natural

Mod de preparare Oua vopsite natural: Ouale le spali bine si le degresezi. Peste ouale ude se aplica frunzulite. Ciorapul il tai in bucati potrivite ca marime, atat cat sa incapa bine oul si sa poti face nod. Intr-o cratita incapatoare pune un strat generos de foi de ceapa spalate, […]

Saratele cu branza

Saratele cu branza

Mod de preparare Saratele cu branza: Se amesteca intr-un castron branza, laptele, uleiul, sarea si chimenul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de branza si se framanta, dar nu prea mult, efectiv cateva minute, cat nu se mai lipeste aluatul […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza

Mod de preparare Clatite pufoase cu sfecla si crema de branza: Sfecla se fierbe in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, apoi se mixeaza in robot impreuna cu usturoiul, uleiul, oul si laptele. Peste compozitia obtinuta adaugam faina si praful de copt, mixam pana la omogenizare. Incingem presa […]